Çavuşbaşı Ahmet Akça İlkokulu

Vizyon: Bizler; •Atatürkçü , Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan , yurdunu seven, •Çağdaş , demokratik ve laik, •Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, •Değişim ve gelişime açık, •Kendine güvenen , katılımcı , sorgulayan , etkili ve nitelikli, •Bilgi çağının gereklerini yerine gerektiren, •Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, •Yaratıcı ve üretken, •Hoşgörü sahibi , farklılıkları zenginlik sayan, •Düşünsel , duygusal , sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmekle kendimizi yükümlü görüyoruz.

Misyon: Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri •Bilgili , becerikli ,öz güvenli olmaları •Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmaları •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri •Çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeri •Liderlik özelliklerinin yanı sıra , işbirliği ve çalışmalarınayatkın bireyler olmaları •Düşünsel,duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olnağı sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.00-12.50 13.00-17.50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ahmetakcaio.meb.k12.tr

Adres - Çiftlik Mah. Çavuşbaşı Cumhuriyet Cad. No144 Beykoz

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - BEYKOZ İLÇESİ ÇİFTLİK MAHALLESİ OLARAK ÇAVUŞBAŞI SEMTİNDE BULUNMAKTADIR

Adres - Çiftlik Mah. Çavuşbaşı Cumhuriyet Cad. No144 Beykoz

Ulaşım ÜSKÜDARDAN 15 KÇ , BEYKOZDAN 135 G 20 VE KAVACIKTAN 11ÇB-ÇT İETT VE HER 10 DAKİDA BİR KAVACIK KÖPRÜ ÇAVUŞBAŞI ARASI DOLMUŞLAR İLE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 25 KM İLÇE MERKEZİNE 11 KM